Преземете го видео разговорот Флертиманија бесплатно

Следете го овој водич за преземање и инсталирање на Flirtymania за Android, iOS или компјутер.

Преземете ја Флертиманија за Андроид 

Отворете ја нашата веб-страница во еден од поддржаните веб-прелистувачи. Препорачуваме да користите Chrome. Може да инсталирате прелистувачи од Google Play. Ако сте корисник на Samsung или Xiaomi, отворете ја нашата веб-страница во стандарден прелистувач.

Ажурирајте го вашиот веб прелистувач до најновата верзија за да обезбедите подобро искуство со апликацијата.

За ажурирање, пронајдете го прелистувачот во Google Play и допрете го копчето «Ажурирај».

Преземете ја Флертиманија за iOS 

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Safari. Допрете го копчето «Сподели» на долната лента за навигација.

Во паѓачката листа изберете «Додај на почетниот екран». Потоа, допрете го копчето Додади на прозорецот што се појавува.

После тоа, апликацијата ќе се појави на почетниот екран на вашиот уред.

Преземете ја Флертиманија за Windows 

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Chrome.

Кликнете на знакот плус во горниот десен агол и потврдете ја инсталацијата.

Веднаш по вашата потврда, апликацијата ќе се отвори во нов прозорец. Lookе изгледа исто како веб-страница. За да го отворите повторно, користете ја иконата за работна површина.