Shkarkoni bisedë video falas

Ndiqni këtë udhëzues për të shkarkuar dhe instaluar aplikacionin për Android, iOS ose PC.

Shkarkoni aplikacionin për Android 

Hapni faqen tonë të internetit në një nga shfletuesit e mbështetur të internetit. Ne rekomandojmë përdorimin e Chrome. Mund të instaloni shfletues nga Google Play. Nëse jeni përdorues i Samsung ose Xiaomi hapni faqen tonë në një shfletues të paracaktuar.

Përditësoni shfletuesin tuaj të internetit në versionin më të fundit për të siguruar përvojë më të mirë të aplikacionit.

Për një azhurnim, gjeni shfletuesin tuaj në Google Play dhe prekni butonin «Përditëso».

Shkarkoni aplikacionin për iOS 

Hapni këtë faqe në shfletuesin Safari. Trokitni lehtë mbi butonin «Ndaj» në shiritin e poshtëm të navigimit.

Në listën zbritëse zgjidhni «Shto në ekranin kryesor». Pastaj prekni butonin Shto në dritaren e dritares.

Pas kësaj, aplikacioni do të shfaqet në ekranin kryesor të pajisjes tuaj.

Shkarkoni aplikacionin për Windows 

Hapni këtë faqe në shfletuesin tuaj Chrome.

Klikoni në shenjën plus në këndin e sipërm të djathtë dhe konfirmoni instalimin.

Fill pas konfirmimit tuaj, aplikacioni do të hapet në një dritare të re. Do të duket tamam si një faqe në internet. Për ta hapur përsëri, përdorni ikonën e desktopit.